STOR TAK TIL ALLE

Vi havde i år deltagerrekord med over 700 deltagende roere til start fra både ind- og udland til det største indendørs ro-arrangement i Danmark.

På trods af nogle startvanskeligheder blev dagen afviklet i bedst mulig stil med højt humør i hallen, en masse glade roere og medaljetagere, en tangering af verdensrekorden i mændenes åbne letvægtsklasse og en ny verdensrekord af Eskild Ebbesen i mændenes Masters 40+ letvægtsklasse i tiden 6:16.8.

Gense hans løb her: http://roning.dk/Nyheder/2014/Januar/Eskild%20saetter%20verdensrekord.aspx

Dette arrangement kunne ikke have været realiseret uden hjælpen fra alle de medarbejdere, som har givet en hånd med til at opsætte og afvikle dette års Euro Open. Til alle jer, vil vi gerne sige en stor TAK!

Desuden skal der lyde en stor tak til de alle dem, som har brugt mange timer og kræfter på at planlægge og forberede dagen. Det var aldrig blevet så stor en succes, hvis ikke I havde lagt det enorme stykke arbejde forud for dagen.

TAK TIL SPONSORERNE

Udover alle de hjælpende hænder var en uvurderlig del af årets arrangement alle de flotte donationer fra vores sponsorer. Uden dem havde dagen ikke været den samme. Der var blandt andet forplejning til roerne, blomster og planter til udsmykning og flotte gaver til de vindende roere.

En specielt stor tak skal lyde til Reiner Modest og Concept2 Danmark, som stillede alle de nye racemaskiner til rådighed, som gjorde at roernes præstationer kunne blive bedst mulige.

TILLYKKE TIL ALLE MEDALJETAGERE

Der var som nævnt rekordmange deltagende roere til dette års arrangement. Det var godt at se at hele ro-Danmark var repræsenteret med roere i alle aldre, som kunne kæmpe side om side med de internationale roere om medaljerne.

Der blev i dag udnævnt mange nye Europamestre, Nordiske Mestre og Danske Mestre. Det bliver spændende at se hvordan de alle kommer til at klare sig i den kommende udendørssæson! Med de resultater der blev leveret, kan vi godt forvente os gode resultater ved både nationale og internationale regattaer.

For nu skal lyde et stort tillykke til alle jer der tog medalje ved dette års Euro Open!

Resultater for dagen kan findes her:

http://tilmeld.roning.dk/?regatta=dm2014&show=resultater

Du kan se eller gense dagens løb her:

http://tilmeld.roning.dk/?regatta=dm2014

Du kan se videoer og billeder fra dagen her:

http://roning.dk

Tak for nu!

På gensyn til næste års Fit For Rowing!

Morten Frank

Koordinator Euro Open 2014/Fit For Rowing