FitForRowing-Firmastafet

Få det bedste frem i dine kollegaer og deltag i årets firmadyst i indendørsroning med mulighed for coaching af nogle af Danmarks bedste roere – FIT FOR ROWING Firmastafetten bringer energien frem i alle.

Teamwork, målsætning og viljestyrke kommer i fokus i forløbet frem mod eventen i Gladsaxe Sportshal nord for København den sidste lørdag i januar måned.

Et stafethold består af 4 personer, der alle ror 500 meter. Det samlede resultat afgør hvilket hold der bliver kåret som årets bedste virksomhed i indendørs roning.

Udligning af alder, køn og vægt gør det sjovt for alle at deltage, da alle har en fair chance for at vinde. Vinderen er det hold der har den sammenlagt bedste placering efter begge runder.

I forberedelsen til eventen har I mulighed for at få coaching af nogle af Danmarks bedste roere. Bagsværd Roklub tilbyder alle tilmeldte i firmastafeten at træner gratis i Bagsværd Roklub 2 gange om ugen i januar måned. Her vil alle kunne få råd og vejledning om træning, roteknik og forberedelse til konkurrencen. Kontakt firmastafet@fitforrowing.dk for at få yderligere information om mulighederne for coaching og træning i Bagsværd Roklub.

» Se videoklip fra tidligere års Firmastafet her «

 

Starttider3464898045_3bc733e253

Adresse
Gladsaxe Sportshal
Vandtårnsvej 55
2860 Søborg

Parkering
Der er gratis parkering i tilknytning til Gladsaxe Sportshal og den nærtliggende Gladsaxe Skøjtehal.

Pris
Det koster 500 kr. per stafethold.

Tilmelding
Tilmelding kan ske direkte her: Tilmelding til Firmastafet

Betaling
Betaling sker som sidste skridt i tilmeldingen inde i tilmeldingssystemet.

Bekræftelse
Når vi har modtaget tilmeldingen, sendes automatisk en mail til den e-mailadresse, som er sat op med brugerkontoen. Det er jeres bekræftelse på, at I er tilmeldt. Ca. 8 dage før eventet kan I finde jeres tilmelding på deltagerlisterne på http://www.tilmeld.roning.dk/. I vil efter eventen få tilsendt en faktura. Resultaterne vil efter eventet være offentlige på tilmeld.roning.dk

Yderligere information og spørgsmål

Spørgsmål vedrørende firmastafet og tilmelding kan ske via mail til firmastafet@fitforrowing.dk


RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES